Woontrends 2023: Kleur, frisheid en optimisme

Woontrends 2023: Kleur, frisheid en optimisme

Ben je ook zo toe aan wat verandering in je interieur? Dan hebben we goed nieuws voor je! 2023 draait kleur, frisheid en optimisme.

Voeg subtiel kleurrijke accenten toe aan je interieur. Kleine dingen waar je happy van wordt! Een fel getint kussentje op de bank, een eyecatching comfortfauteuil in jouw knusse haakhoekje, een zachtpaarse vaas met een boeket in hetzelfde kleurenpalet, natuurlijk groene of aardetinten in een strak wit interieur... Cheers to colors, cheers to 2023! Neem vlug een kijkje in onze catalogus en laat je inspireren!

1. Felle kleuren voor creativiteit

Gouden fauteuil tegen terracotta wand

Een van de grootste trends van 2023 is het gebruik van felle kleuren. Deze kleuren geven je interieur een creatieve en speelse uitstraling. Denk bijvoorbeeld aan een mosterdgeel sierkussen op de bank of een goudkleurige fauteuil voor een terracotta wand. Durf te experimenteren met kleur en maak van je huis een kleurrijk feestje!

2. Zachte kleuren voor rust

Maar niet iedereen houdt van felle kleuren. Gelukkig zijn zachte kleuren ook helemaal in. Deze kleuren zorgen voor een rustige en ontspannen sfeer in je interieur. Denk bijvoorbeeld aan zachtroze, transparant paars of lichtblauw. Combineer deze kleuren met natuurlijke materialen zoals hout en bamboe voor een extra ontspannen sfeer.

 

3. Geïnspireerd op de natuur

Gebreide Ottoman poef voor binnen en buiten

En over natuurlijke materialen gesproken, ook kleuren die geïnspireerd zijn op de natuur zijn helemaal hot in 2023. Denk aan warme aardetinten zoals terracotta en okergeel, of aan diepblauwe kleuren die doen denken aan de zee. Deze kleuren zorgen voor een natuurlijke en rustgevende uitstraling in je interieur.

 

4. Groen

En last but not least, groene tinten zijn ook helemaal in. Groen is bij uitstek de kleur van de natuur en brengt rust en balans in je interieur. Combineer verschillende groentinten met elkaar voor een speels effect, of voeg een grote plant toe aan je interieur voor een extra groene touch.


Blauwgroene barkruk Hotelchique

En als je echt wilt uitpakken, dan is blauwgroen de kleur voor jou. Deze kleur past perfect bij de hotel chique-trend die we in 2023 veel gaan zien. Combineer blauwgroen met gouden accessoires en luxe materialen zoals velvet voor een chique en stijlvolle uitstraling.Kortom, in 2023 draait alles om kleur, frisheid en optimisme in je interieur. Durf te experimenteren met kleur en combineer verschillende trends met elkaar voor een unieke uitstraling in je huis. Laat je inspireren door de natuur en maak van je huis een plek waar je je helemaal thuis voelt.