Spiegels gebruiken voor een groter ogende ruimte: 4 tips & tricks! - House of Baboon

Spiegels gebruiken voor een groter ogende ruimte: 4 tips & tricks!

Wil je jouw woonruimte groter laten lijken zonder ingrijpende verbouwingen? Dan zijn spiegels dé oplossing. In deze blogpost ontdek je hoe je spiegels kunt gebruiken om de illusie van een grotere ruimte te creëren. 

1. Plaats spiegels tegenover ramen
Een eenvoudige manier om je ruimte groter te laten lijken, is door spiegels tegenover ramen te plaatsen. Hierdoor weerkaatsen ze het natuurlijke licht en ontstaat er een lichtere, ruimtelijkere sfeer. Onze ronde spiegels met gouden of zwarte randen zijn perfect voor dit doel en voegen een stijlvolle touch toe aan elke kamer.2. Verdubbel je eetruimte met grote spiegels
Gebruik spiegels in de eetkamer om de ruimte groter te laten lijken en een feestelijke sfeer te creëren. Hang bijvoorbeeld een grote spiegel aan de muur achter de eettafel, zodat het lijkt alsof er meer gasten zijn en de ruimte groter en gezelliger aanvoelt. Onze grote spiegels zijn perfect voor deze toepassing.

3. Speel met asymmetrische spiegels
Asymmetrische spiegels zijn een geweldige manier om een uniek en speels effect te creëren in je interieur. Hang ze op verschillende hoogtes aan de muur om de aandacht te trekken en de ruimte optisch te vergroten. Onze collectie van asymmetrische, organische spiegels biedt een breed scala aan designs en afwerkingen, zodat je de perfecte spiegel kunt vinden die bij jouw smaak past.

4. Creëer een spiegelgalerij
Een spiegelgalerij is een creatieve en originele manier om de illusie van een grotere ruimte te creëren. Combineer verschillende vormen, maten en stijlen van spiegels om een ​​visueel interessante muur te maken. Mix onze boho spiegels met ronde en rechthoekige spiegels voor een eclectische, bohemien look.

Gajih Spiegel Naturel Zwart 41 cm ø

Spiegels zijn een effectieve en stijlvolle manier om de illusie van een grotere ruimte te creëren. Met onze unieke collectie van boho spiegels, spiegels met gouden of zwarte randen, ronde spiegels, rechthoekige spiegels, staande spiegels, grote spiegels en asymmetrische spiegels, vind je ongetwijfeld de perfecte spiegel om jouw interieur naar een hoger niveau te tillen.

Laat een reactie achter